Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse për dikënd nuk je asgjë, për dikënd je gjithcka !

Nëse për dikënd nuk je asgjë, për dikënd je gjithcka !

Nëse për dikënd je i neveritur, dikujt tjetër i mungon shoqerimi yt !
Nëse për dikënd je i pa vlerë, dikush të merr si shembull !
Nëse për dikënd je i varfër, për dikënd je njëriu më i pasur në BOTë !
Nëse për dikënd nuk je asgjë, për dikënd je gjithqka !
Nëse dikush ta mbyll derën dhe nuk të pranon ashtu si je, dikush e mban derën hapur për ata njerëz me cilësitë e tua !

(Visited 227 times, 1 visits today)