Sexta-feira, 25/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse për çdo natë jep nga 1 euro (ose më shumë) sadaka

Nëse për çdo natë jep nga 1 euro (ose më shumë) sadaka

Para se të vijnë 10 netët e fundit të Ramazanit ta dhurojë këtë këshillë!

Lexo me vëmendje!

Nëse për çdo natë jep nga 1 euro (ose më shumë) sadaka, dije që sigurisht një natë do të jet Nata e Kadrit (e cila vlen më shumë se 1000 muaj), dhe ti do të shpërblehesh njejt si me pas dhënë nga 1 euro ose më shumë sadaka pa ndërprerë më shumë se 1000 muaj!

– Hoxhë Bedri Lika

(Visited 1,469 times, 1 visits today)
Top