Quinta-feira, 2/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse nuk di pyet dhe mëso

Nëse nuk di pyet dhe mëso

Kjo bote është ëndërr, ndërsa ahireti realitet, vdekja është në mes të tyre, ndërsa ne jemi endërra e përzier.
Ai që llogaritë vetveten ka shpëtuar, ndërsa ai që është i shkujdesur ka humbur, kush shikon në shëmtinë e mëkatit ka shpëtuar, e kush i nënshtrohet epshit të vet ka humbur.
Kush frikësohet ka shpëtuar, kush kupton ka mësuar, e kush ka mësuar punon.
Nëse lajthitë kthehu shpejtë në rrugën e drejt, e nëse pendohesh dictancohu nga mëkatet.
Nëse nuk di pyet dhe mëso.
Hasan el-Basriu -Allahu e meshirofte-.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Top