Domingo, 24/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse njerzit të vihen pas …

Nëse njerzit të vihen pas …

njeri

“Nëse njerzit të vihen pas, dije se ti je njëri i rëndësishëm për ta.
Nëse je i rëndësishëm, dije se të pasojnë ngase je i mirë dhe duan të mësojnë nga ti ose të përndjekin ngase je i keq!
Nëse të vihen pas, dije se të besojnë shumë ose dyshojnë në ty dhe të kanë frikën!
Nëse të vihen pas, dije se janë servil që duan të rrinë nën ombrellen tande të interesit ose duan të të vjedhin dhe të shkatërrojnë tërësisht!
Nëse nuk e ke asnjëren nga këto atëherë dije se ti nuk je i rëndësishëm për njerëzit!”

Yll Avdijaj

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top