Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse një person qeshë shumë, madje edhe për gjëra koti, ai është i vetmuar

Nëse një person qeshë shumë, madje edhe për gjëra koti, ai është i vetmuar

Psikologet thonë: !?

1. Nëse një person qeshë shumë, madje edhe për gjëra koti, ai është i vetmuar.
2. Nëse një person fle shumë, ai është i mërzitur.
3. Nëse një person flet pak por shpejtë, ai mban sekrete.
4. Nëse një person nuk mund të qajë, ai është i dobët.
5. Nëse një person ha në mënyrë të parregullt, ai është i tensionuar.
6. Nëse një person qanë në gjëra të vogla, ai është i pafajshëm dhe zemërbutë
7. Nëse një person bëhet nervoz në gjëra të pa kuptimta ose gjëra të vogla, do të thotë se ai person ka nevojë për dashuri

Bëhu psikolog i shoqërisë tënde, kupto përtej të zakonshmes .

(Visited 201 times, 1 visits today)