Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)

Nëse një fëmijë rritet me kritikë, mëson të dënojë .

Nëse një fëmijë rritet me dhunë, mëson të godasë .

Nëse një fëmijë rritet me ironi , mëson të jetë i turpshëm .

Nëse një fëmijë rritet me turp , mëson të ndihet fajtor .

Nëse një fëmijë rritet me tolerancë , mëson të jetë i qetë .

Nëse një fëmijë rritet me inkurajim , mëson të ketë besim

Nëse një fëmijë rritet me ndershmëri , mëson drejtësinë.

Nëse një fëmijë rritet me përgjegjësi , mëson të jetë besnik .

Nëse një fëmijë rritet me miratimin , mëson të pranojë .

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar) – mëson se çdo gjë ka vlerën e parasë dhe se jeta mund te blihet…

Nëse një fëmijë rritet me pranimin dhe miqësinë, mëson të gjejë dashurinë kudo në botë !!

(Visited 124 times, 1 visits today)
Top