Sábado, 4/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese ne diçka gjeni sherim, ajo eshte hixhami,ja 13 semundjet qe mund te kurohen me hixhame

Nese ne diçka gjeni sherim, ajo eshte hixhami,ja 13 semundjet qe mund te kurohen me hixhame

Transmetohet nga Ebu Hurejre se Pejgamberi -alejhi selam- ka thene: Nese ne diçka gjeni sherim, ajo eshte hixhami(Sahih Ebu David).

Ne baze te provave shkencore dhe pervojes, hixhami pati sukses ne sherimin e shume semundjeve me lejen e Allahut te Lartesuar, siq jane:

1-Pastron gjakun dhe aktivizon zhvillimin e eshtrave.

2-Zbute enet e gjakut.

3-Largon plogeshtine , pertacine dhe gjumin e teperte.

4-Rregullon tensionin e gjakut.

5-Largon dhimbjet e kraheroreve , gjoksit dhe shpines.

6-Largon kokedhembjen dhe migrenen.

7-Largon disa lloje te helmimeve.

8-Sheron problemet psiqike, gjysem paralizen dhe paralizen e plote.

9-Largon dhimbjet e shpines dhe nyjeve.

10-Sheron semundjet e barkut.

11-Sheron prostatin dhe epshin e dobet.

12-Sheron kujtesen dhe koncentrimin e dobet.

13-Sheron disa forma te sterilitetit.

(Visited 875 times, 1 visits today)
Top