Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse ndonjëri nga ju sheh diçka që i pëlqen te vëllai i tij

Nëse ndonjëri nga ju sheh diçka që i pëlqen te vëllai i tij

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Nëse ndonjëri nga ju sheh diçka që i pëlqen te vëllai i tij ose në veten e tij ose në pasurinë që e posedon, le të bëjë lutje për begati, pasi marrja mësysh është hak”.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top