Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse ndjehesh në vështirësi apo në sprovë mos bëj shumë zhurmë

Nëse ndjehesh në vështirësi apo në sprovë mos bëj shumë zhurmë

Nëse ndjehesh në vështirësi apo në sprovë mos bëj shumë zhurmë.
Jam i sëmurë
Jam në sprovë
Jam i mërzitur
Sepse koha e shpërblimeve është e caktuar dhe do kalojë.
Bëji që ditët e sprovave të shkojnë në tokën e shpërblimit duke të lavdëruar dhe jo duke të qortuar…
Dije se sprovat kanë kohën e tyre dhe pastaj ikin, prandaj kthehu Zotit tënd dhe vazhdimisht kërko prej Tij, sepse ndodh që të qëllojë kohë e pranimit të duasë dhe për një moment vjen përgëzimi i daljes nga kjo.
Edhe nëse vdes me këtë ndoshta pikëllimi i kësaj dunjaje zëvendëson pikëllimin e ahiretit.
Ibn Xheuzi

(Visited 121 times, 1 visits today)
Top