Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese mendoj qe jam goditur nga mesyshi si t’a largoj mesyshin ?

Nese mendoj qe jam goditur nga mesyshi si t’a largoj mesyshin ?

Nese mendoj qe jam goditur nga mesyshi si t’a largoj mesyshin ?

Lexo cdo dite nga 7 here:
El fatina
Ihlas
Felek
Nas 
Tesbih doven
Amener resulu
Lutje e sunetit :
Si dhe lutjet shqip ,shembull:
O Zot largoje cdo mesysh qe jam i goditur( ne te folurit.)
O Zot shkaterroje cdo mesysh qe jam goditur (ne te folurit.)
O Zot shkaterroje cdo gjurme te mesyshit qe jam godit (ne te folurti mire,qarte dhe rrjedhshem,)
Kete e te ngjashme me kete e perserit deri sa te kesh sherim te plote.

(Visited 282 times, 1 visits today)
Top