Domingo, 26/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese kerkon falje tek Allahu, ja disa dobi trupore,shpirterore dhe psikologjikeNese kerkon falje tek Allahu, ja disa dobi trupore,shpirterore dhe psikologjike

Nese kerkon falje tek Allahu, ja disa dobi trupore,shpirterore dhe psikologjike

Jep fuqi dhe shëndet në trup. Është shpëtim nga të metat trupore e shpirtërore dhe sëmundjet.
E zgjeron kraharorin, e qetëson shpirtin, e kënaq zemrën, e rehaton mendjen si dhe paraqet kënaqësi të bukur.

E pas gjithë kësaj s`po thua `ES`TAGFIRULL-LLAH – KËRKOJ FALJEN E ALL-LLAHUT?!`

(Visited 278 times, 1 visits today)
Top