Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese keni probleme bashkëshortore ju lutem lexojeni këtë

Nese keni probleme bashkëshortore ju lutem lexojeni këtë

Transmeton Xhabir ibnu Abdila, se i dërguar i Zotit a.s ka thënë:”Shejtani e vendos fronin e tij mbi ujë dhe thërret ushtarët. Ai që ulet më pranë tij, është më i rrezikshmi. Ushtarët fillojnë të raportojnë dhe një prej tyre i thotë:”Kam bërë këtë e atë…” Shejtani i thotë:”S’paske bërë gjë.” I vjen një tjetër dhe i thotë:”Kam bërë këtë e atë…” Shejtani i thotë:”S’paske bërë gjë.” Derisa të vijë një tjetër që i thotë:”Nuk iu ndava derisa u divorcua nga gruaja e tij.” Atëherë, shejtani e afron pranë dhe i thotë:”Ti paske arritur rezultat të kënaqshëm.”

(Visited 163 times, 1 visits today)
Top