Quinta-feira, 21/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese ju bini ne pesheNese ju bini ne peshe

Renia ne peshe nje Mjekesi ne vetvete !
Humbja e peshes i mundeson organizmit nje revoluciin dhe parandalon shume semundje si dhe lehteson e sheron shume semundje.
* S H P E R N D A J E *

(Visited 3 times, 1 visits today)