Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese jep zekat, sadekah; ato te fusin te Mbreti, tek Allahu i Lartesuar

Nese jep zekat, sadekah; ato te fusin te Mbreti, tek Allahu i Lartesuar

Dijetaret thone: Namazi eshte gjysma e rruges, agjerimi eshte gjysma tjeter. Ndersa zekati dhe sadekaja e fusin robin tek Mbreti”
Kur falesh ke bere gjysmen e rruges deri tek Allahu. Kur agjeron e ke kaluar te gjithe rrugen. Nese jep zekat, sadekah; ato te fusin te Mbreti, tek Allahu i Lartesuar.
Shejkh Mesh’hur Hasen, Allahu e ruajte.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top