Quarta-feira’, 21/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse je nga të suksesshmit !

Nëse je nga të suksesshmit !

Nëse je nga të suksesshmit !

  • Kujdes nga vetëmashtrimi dhe mbështetja në vetvete.
  • Kujdes nga mendjemadhësia ndaj shokëve.
  • Kujto dhuntitë e All-llahut ndaj teje, lavdëroje dhe madhëroje dhe bën një sexhde falënderimi.
  • Kujto vlerën e prindërve dhe mësuesve tu dhe dije se suksesi yt është bamirësi ndaj tyre.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Top