Sexta-feira, 19/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse je në një nga gjendjet psikologjike si frikë,kënaqësi,hidhërim dhe depresion të vazhdueshëm ka mundësi të sulmohesh nga shejtanëtNëse je në një nga gjendjet psikologjike si frikë,kënaqësi,hidhërim dhe depresion të vazhdueshëm ka mundësi të sulmohesh nga shejtanët

Prekja e xhinëve mund të ndodhë në rastet që vijojnë:

kur xhini irritohet nga ndonjë sjellje e pakontrolluar që e godet, sepse xhini është i padukshëm ( e përvëlon me ujë valë kur e derdh ujin, bie mbi të e te ngjashme).

kur xhini ose xhinesha dashurohet në krijesën njerëzore.

kur xhini i lig bën zullum e padrejtësi, madje edhe pa kurrfarë arsye, e që paraqitet tek njerëzit në njërën prej këtyre katër gjendjeve që vijojnë:

a) në gjendje hidhërimi

b) në gjendje frike,

c) në gjendje kënaqësie dhe

d) në gjendje depresioni.

Hyrja dhe ngjitja e xhinit me njeriun mund të ndodhë për shkak të natyrës dhe karakterit të xhinëve, të cilët janë të pamaterializuar, në realitet të krijuar “nga flaka e zjarrit”.

Muharem Shtullanoviq

(Visited 806 times, 1 visits today)
Top