Terça-feira, 9/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosur

Nëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosur

Ahmed ibn Harb Allahu e mëshiroftë ka thënë:

“Nëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosur:

Ruajtja pesë kohëve të namazit, 
Nënshtrimi ndaj burrit të saj,
Kënaqësia e Zotin të saj,
Ruajtja e gjuhës nga përgojimi dhe thashethemet,
Braktisja e pasurisë se kësaj bote,
Dhe sabri(durimi) pas fatkeqësive.”

Sijer ea’lam en-Nubela i Imam edh-Dhehebiut

(Visited 300 times, 1 visits today)
Top