Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse femra ejakulon në gjumë, a i obligohet gusli?

Nëse femra ejakulon në gjumë, a i obligohet gusli?

Umu Seleme (Allahu qoftë i kënaqur me të‎‎) ka thënë: Umu Sulejmi pat ardhur te Pejgamberi ﷺ‎‎ e i pati thënë: O i Dërguari Allahut! Allahu nuk turpërohet nga e vërteta: (andaj) nëse femra ejakulon në gjumë, a i obligohet gusli?
Pejgamberi ﷺ‎‎ pati thënë: “Nëse vëren që është lagur.”
Atëherë, Umu Selemja e mbuloi fytyrën e saj dhe tha: O i Dërguari i Allahut! A edhe gruaja ejakuluaka?
“Po, t’u pluhurosshin duart, e si do t’i ngjante fëmija asaj”, – tha Pejgamberi ﷺ‎‎.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Top