Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Nëse falënderoni ua shtoj të mirat.” (Ibrahim: 7)

“Nëse falënderoni ua shtoj të mirat.” (Ibrahim: 7)

Të falënderojmë, o Allah..
Sepse kthimi për te Ti është i bukur…na bën neve që të gëzohemi e t’i harrojmë ato që kemi kaluar.
Të falënderojmë…sepse dera Yte nuk mbyllet, prezenca Yte nuk venitet dhe mëshira Yte e mbulon çdo të zhytur në errësirë.

“Nëse falënderoni ua shtoj të mirat.” (Ibrahim: 7)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top