Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse e doni ndihmën e Allahut në situata të vështira

Nëse e doni ndihmën e Allahut në situata të vështira

namaz bilall

“Nëse e doni ndihmën e Allahut në situata të vështira, zgjidhja për t’iu larguar vuajtjeve është e qartë: Kapuni fort pas namazeve të detyrueshme!
Nëse doni vërtet të arrini një pozitë të lakmueshme besimi, atëherë kujdesuni në mënyrë të veçantë për faljen e namazit të Sabahut dhe shtoni edhe faljen e namazit të natës.
Kur ta keni bërë këtë, mos kujtoni se Allahu thjesht do t’ju nxjerrë nga telashet. Ai jo vetëm që t’ju japë zgjidhje për problemet tuaja, por edhe do t’ju hapë dyert e mirësive.” – Nouman Ali Khan

(Visited 173 times, 1 visits today)
Top