Segunda-feira, 14/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese e degjoni ose lexoni kete lutje me zemer dhe bindje me emrin e Allahut,Allahu ka per te ja larguar veshtiresine ose trishtimin

Nese e degjoni ose lexoni kete lutje me zemer dhe bindje me emrin e Allahut,Allahu ka per te ja larguar veshtiresine ose trishtimin

Nese e degjoni ose lexoni kete lutje me zemer dhe bindje me emrin e Allahut,Allahu ka per te ja larguae veshtiresine ose trishtimin
Sa me shume qe e lexoni aq me mire me emrin e Zotit

(Visited 170 times, 1 visits today)
Top