Quarta-feira’, 17/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse duart tuaja janë bërë kështu, patjetër lexojeni këtë,a e ke ditur ?Nëse duart tuaja janë bërë kështu, patjetër lexojeni këtë,a e ke ditur ?

Sigurisht që larja e duarve me ujë është e domosdoshme, por menaxhimi jo i mirë i ujit që nënkupton derdhjen e ujit pa nevojë për larjen e shpeshtë të duarve nuk është i domosdoshëm.

Nëse duart tuaja janë çarë si në foton më lartë, atëherë problemi kryesor është dehidrimi.

Dehidrimi
Ka shumë arsye që ju mund të dehidroheni.

Kur ju dehidroheni keni këto simptoma si ethe, vjellje, diarre ose mund të humbni lëngjet shumë më shpejtë se që mund t’i zevendësoni. Foshnjet, fëmijët, të moshuarit dhe njerëzit që jetojnë me sëmundje kronike janë veçanërisht në rrezik.

Pra tharja e lëkursë mbi shpinën e dorës është njëri nga sinjalet që ju nuk jeni mirë me shëndet dhe se organizmi juaj po fillon të dehidrohet.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top