Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse do ta ruash rinin (pamjen e të riut)

Nëse do ta ruash rinin (pamjen e të riut)

Për fuqi, aktivitet dhe rinim

Ja një këshillë e artë:

Mos lësho asnjë ditë, e që most a marrësh një lugë mjaltë; le të jetë sikur ujë! Le të të bëhet kjo praktikë e rregullt në jetë! Mund ta marrësh në çdo kohë.

Prandaj Ibën Sina ka thënë:

“Nëse do ta ruash rinin (pamjen e të riut), merr mjaltë!

(Visited 222 times, 1 visits today)