Sábado, 25/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NËSE DO QË TË JETOSH I LUMTUR!

NËSE DO QË TË JETOSH I LUMTUR!

12191917_1652563888346876_932220521837529114_n

NËSE DO QË TË JETOSH I LUMTUR!
Nëse do që të jetosh i lumtur, pastroje zemrën tënde nga urrejtja.

Dhe mendjen tënde nga dëshpërimi.

Dhe jetoje një jetë të thjeshtë dhe modeste.

Dhe një jetë ku në të jep shumë!

Mbushe jetën tënde me dashuri dhe mëshirë.

Dhe të menduarit për gjendjen e të tjerëve.

Dhe sillu me njerëzit ashtu si do që ata me ty të sillen!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top