Terça-feira, 18/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse do që lutja jote të pranohet vepro kështu:

Nëse do që lutja jote të pranohet vepro kështu:

Nëse do që lutja jote të pranohet vepro kështu:

Dijetarët thonë: Çdo vepër mund të pranohet te Zoti ose jo, përveç salawateve për Pejgamberin ﷺ, ato çdohererë pranohen.
Andaj, ti vepro kështu: Kur t’i lutesh Zotit, lavdëroje Atë, pastaj dërgo salawate për Pejgamberin ﷺ, pastaj lutu për atë që ti ke nevojë, e në fund përsëri dërgo salawate për Pejgamberin ﷺ.

Dijetarët thonë: Nëse Allahu ta pranon salawatin në fillim dhe në fund të lutjes, Allahu nuk ta kthen mbrapa lutjen tënde që ajo ndodhet në mes të salawateve, ngase Ai është shumë Bujar!

اللهم صَل وسلم على نبينا محمّد وعلى آل محمّد (ﷺ)

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top