Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse dikë nga ju e shqetëson dëshira e madhe për marrëdhënie, le të martohet

Nëse dikë nga ju e shqetëson dëshira e madhe për marrëdhënie, le të martohet

Nëse akti seksual nuk i kalon kufijtë e maturisë, atëherë te njeriu zgjon energji pozitive, e bën të disponuar. ia rritë oreksin, ia largon mendimet e pikëlluara, melankolinë dhe depresionin. Të përmbajturit nga seksi shpeshherë ka shkaktuar sëmundje të ndryshme. Seksi e rruan shëndetin, por në sasi të tepruar shkakton paralizë, i dobëson aftësitë psikike dhe të pamurit.
Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ka thënë: “Nëse dikë nga ju e shqetëson dëshira e madhe për marrëdhënie, le të martohet sepse martesa i mbron sytë nga harami si dhe vendet e turpshme.” Ky është hadith autentik, ndërsa e transmeton Buhariu.

(Visited 105 times, 1 visits today)
Top