Sexta-feira, 22/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese deshiron te largohen brengat dhe merzite, atehere lutu me lutjen e Junusit alejhi selam

Nese deshiron te largohen brengat dhe merzite, atehere lutu me lutjen e Junusit alejhi selam

Nese deshiron te largohen brengat dhe merzite, atehere lutu me lutjen e Junusit alejhi selam:

” Dhe, (kujtoje) Dhen-Nunin (Junusin) kur iku i zemëruar (nga populli i vet), e mendoi se Ne nuk do ta dënojmë, andaj thërriti nga errësira: “S’ka zot tjetër përveç Teje! Ti je i lavdëruar! Me të vërtetë, unë kam gabuar (ndaj vetes)! Na iu pergjigjëm atij dhe e shpëtuam nga brengosja. Kështu, Ne i shpëtojmë besimtarët.” El Enbija, 87-88.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Top