Quinta-feira, 9/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse dëshiron të dish për gjendjen e dynjasë pas vdekjes sate

Nëse dëshiron të dish për gjendjen e dynjasë pas vdekjes sate

Nëse dëshiron të dish për gjendjen e dynjasë pas vdekjes sate, atëherë shikoje atë nga prizmi I vdekjes së dikujt tjetër.
Kur mediton për faktin se si të dashurit i harrojnë të dashurit dhe të afërmit e tyre të vdekur, atëherë do ta kesh perceptimin shumë të qartë se:
Edhe ai person që të ka dashur më së shumti në jetë, pas një kohe të vdekjes sate, do të të harrojë, sepse dinamika e jetës, do të shtrëngojë për një veprim të tillë.
Andaj vëlla i dashur dhe motër e nderuar!
Bëje jetën tënde të tërën për Allahun!
sepse Ai është i Vetmi që nuk të harron kurrë!
Raportet tua me Allahun bëri të mira e të sinqerta,
sepse Ai është i Vetmi që nuk zhduket kurrë!


Përktheu: Sabri Bajgora

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top