Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese deshiron qe Allahu t’a largon nga ti ndonje te keqe,atehere lutu me lutjen Ejubit alejhi selam

Nese deshiron qe Allahu t’a largon nga ti ndonje te keqe,atehere lutu me lutjen Ejubit alejhi selam

Nese deshiron qe Allahu t’a largon nga ti ndonje te keqe,atehere lutu me lutjen Ejubit alejhi selam:

” Dhe (kujtoje) Ejubin kur iu lut Zotit të vete: “Mua, më ka goditur mjerimi, e Ti je më i mëshirshmi prje mëshiruesve! E, iu pergjigjëm Ne atij dhe ia larguam mjerimin që kishte ai, dhe ia dhamë atij familjen e tij, dhe krahas tyre – edhe aq (ia dyfishuam familjen)nga mëshira Jonë, që kjo të jetë këshillë për ata që Na adhurojnë.” El Enbija, 83- 84.

(Visited 149 times, 1 visits today)
Top