Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse burri juaj i bën këto gjëra, ai është më i miri dhe mbajeni fortë atë

Nëse burri juaj i bën këto gjëra, ai është më i miri dhe mbajeni fortë atë

1. Ai ju beson
2. Është besnik ndaj jush
3. Ai njeh shijet tuaja, di çokollatën tuaj të preferuar, llojin e librave që pëlqeni dhe hobin tuaj.
4. Të jep kohë për tu marrë me veten tuaj
5. Ai di dhe përgatit diçka të veçantë për festat që janë të rëndësishme për ju.
6. Të ndihmon të jesh mirë, të kesh vetbesim dhe të inkurajon që të ngriheni kur jeni të dekurajuar.
7. Ai qesh me shakatë tuaja edhe kur nuk janë qesharake.
8. Ai ka besim ke ty se e di që do të jesh e sinqertë me të.
9. Ai të bën të qeshësh dhe argëtoheni së bashku
10. Ai vlerëson ndjenjat tuaja
11. Ti e ndjen dashurinë e tij, e di që je dashuria e jetës së tij.
12. Ai ta bën jetën më të lehtë
13. Ju ndihmon me punën e shtëpisë pa ja kërkuar.
14. Atij nuk i pëlqen të të shohë të mërzitur dhe bën gjithçka që ai mund të të bëjë të ndihesh më mirë.
15. Ai e adhuron buzëqeshjen tuaj

Burimi: familyshare
©gatuajshendetshem/a.c./

(Visited 211 times, 1 visits today)
Top