Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse burri e thërret gruan e tij në shtrat(për mardhênie intime), kurse ajo e refuzon…

Nëse burri e thërret gruan e tij në shtrat(për mardhênie intime), kurse ajo e refuzon…

I dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thënë;
” Kur burri e thërret gruan e tij që t’ia shuaj epshin, ajo duhet t’i përgjigjet thirrjes së burrit të saj edhe nëse është e zënë në furrë(duke përgatit ushqimin).”

Tirmidhiu; mishkat el mesabih; 1/340 dhe e saktêsoi Albani; Sahih Sunen et Tirmidhi; hadithi nr.927, 1/340

I dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thënë;
” Nëse burri e thërret gruan e tij në shtrat(për mardhênie intime), kurse ajo e refuzon dhe bëhet shkaktare që burri të flejë i hidhëruar, melekët do ta mallkojnë atë(grua) deri në mëngjes.”

Mutefekun alejhi

(Visited 113 times, 1 visits today)
Top