Quinta-feira, 15/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse ajo është e prishur, i tërë trupi është i prishur

Nëse ajo është e prishur, i tërë trupi është i prishur

Muhamedi,- salallahu alejhi ue selem!,- ka thënë:
” Në trup gjendet një copë mishi, nëse ajo është e mirë, i tërë trupi është i mirë, nëse ajo është e prishur, i tërë trupi është i prishur.
Kjo copë mishi është zemra.”
(Buhariu dhe Muslimi).

(Visited 155 times, 1 visits today)
Top