Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nente muaj ke ngrene nga gjaku i saj

Nente muaj ke ngrene nga gjaku i saj

Allahu i Lartësuar e ka vendosur foshnjen në mitren e gruas në një lëng shumë të kripur me qëllim që t’i rritet trupi, që të lehtësohet pesha e tij dhe në të njëjtën kohë t’i vijë ushqimi pa asnjë lodhje nëpërmjet kordonit të lidhur me nënën, që i ofron atij ushqimet
që i nevojiten.
Nëse nëna nuk e ushqen siç duhet foshnjen e saj, fëmijës nuk do t’i mungojë asgjë, sepse disa gjendra arrijnë të shkrijnë dhëmbët dhe kockën e nënës për të zëvendësuar ushqimin e munguar.
Për këtë arsye me rritjen në moshë nënës i dhembin dhëmbët, gjunjët dhe këmbët.
Kjo bën që shumë njerëz të thonë se gruaja plaket përpara burrit.

Sikur ta dinte njeriu se ka shkrirë kockën e nënës së vet për të jetuar, nuk do të dinte se si ta shpërblente atë!!

Nente muaj ke ngrene nga gjaku i saj, ke marre fryme nga oksigjeni i saj, ne hapat e para te jetes je mbajtur nga duart e saj!
Dhe per pjesen tjeter te jetes je bere shkak per LOTET e saj..!

O Zoti im! Shpërbleje me Xhennet nënën time
dhe nënat e besimtarëve.
Amin

(Visited 271 times, 1 visits today)