Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nënshkrimi

Nënshkrimi

Z

Nënshkrimi

Cdo njeri ka shkrim dore të dallueshëm nga të tjerët dhe persona që quhen grafologë, pretendojnë se janë në gjendje të përcaktojnë personalitetin e dikujt vetëm nga mënyra si shkruan ai. Mënyra tradicionale për të provuar identitetin tuaj është hedhja e firmës. Firma shkruhet me një veprim të shpejtë, duke e ekzagjeruar ca stilin tuaj të shkrimit, në mënyrë të tillë që e bën firmën apo nënshkrimin të vështirë për t’u kopjuar.

Allahu thote ne Kuran:
“Edhe në tokë ka argumente për ata të bindurit. Po edhe në veten tuaj. A nuk po mendoni?” (Dharijat, 20-21).

“Po edhe në veten tuaj (ka argument). A nuk po e shihni?” (Dharijat, 21)

Allahu i Lartësuar thotë duke na përkujtuar vazhdimisht: “A nuk menduan ata në veten e tyre…” (Rrum, 8).

(Visited 116 times, 1 visits today)
Top