Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëna, qenia që nuk ZËVENDËSOHET

Nëna, qenia që nuk ZËVENDËSOHET

Nëna, qenia që nuk ZËVENDËSOHET

Nëse dëshiron dashuri zgjedh nënë tënde.
Nëse dëshiron shoqëri zgjedh nënën tënde.
Nëse dëshiron mjek zgjedh nënën tënde.
Tek ajo do të gjesh dashuri që nuk përfundon.
Shoqëri më të afërt se vet shpirti yt.
Mjekim që shëron plagët e zemrës që i shkaktojnë njerëzit.
Dhe nëse dëshiron xhenetin do ta gjesh posht këmbëve të nënës tënde.

“Ne njeriun e kemi urdhëruar për (sjellje të mira ndaj) prindit të vet, sepse nëna e vet atë e barti me mund pas mundi dhe pas dy viteve ia ndau gjirin…” (Lukman: 14)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 103 times, 1 visits today)