Sexta-feira, 5/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nena kujdes: Kjo vaksinë është duke shkatërruar vezoret e bijave tuaja dhe sistemin e riprodhimit!

Nena kujdes: Kjo vaksinë është duke shkatërruar vezoret e bijave tuaja dhe sistemin e riprodhimit!

Si rezultat i kësaj vaksine, vezoret e një vajze australiane 16-vjeçare janë shkatërruar dhe ajo përjetoi pasoja të tmerrshme. Vezoret e saj janë shkatërruar plotësisht para se ata të kenë mundësinë të zhvillohen. Rrjedhimisht, ajo hyri në menopauzën e hershme. Qëllimi i këtij artikulli eshte paralajmërimi i prindërve në mbarë botën për pasojat negative të vaksinës Gardasil.

Sipas studimit, vaksina shkakton dëme serioze në vezore. Tre vjet pas marrjes së vaksinës vezoret e kësaj vajze 16-vjeçare u shkatërruan plotësisht dhe gjendja e saj u diagnostikua si dështim i parakohshëm i vezoreve. Ekzaminimi tregoi se vezoret e saj ishin në gjendje të mirë përpara vaksinës dhe asgjë tjetër nuk mund të kishte ndikuar në funksionin e tyre, përveç vaksinës.

Pjesa më e keqe është se Administrata Terapeutike Australiane (TGA), e cila punon si FDA në SHBA, as nuk ka testuar sigurinë e kësaj vaksine dhe efektin që ka mbi vezoret dhe të gjithë sistemin riprodhues të femrave. Në fakt, ajo ka testuar efektet e saj vetëm tek burrat.

Gadasil synon vajzat e reja dhe kjo mund të dëmtojë vezoret e tyre pavarësisht nga fakti nëse qëllimisht ose rastësisht. Efektet afatgjata të kësaj vaksine janë ende të panjohura dhe së fundmi meshkujt kanë filluar ta marrin atë gjithashtu.

Sipas raportit të Heidi Stevenson, një gazetar investigativ, Gardasil përmban të paktën 2 aditivë që mund të shkaktojnë dëme në sistemin riprodhues të grave. Për shembull, ajo përmban polisorbat natyral aminoacid 80 dhe L-histidine, një ruajtës emulsifikues. Të dy përbërësit përdoren gjerësisht në ushqimet e përpunuara dhe njerëzit konsumojnë ato në baza të rregullta, por ato shkaktojnë reagime të ndryshme kur injektohen.

Disa studime kanë treguar se polysorbate 80, i njohur edhe si Tween 80, Canarcel ose Alkest, është arsyeja kryesore për dëmtimin e sistemit riprodhues në femra. Përveç përshpejtimit të maturimit seksual në femra, ky kimik gjithashtu zvogëlon funksionin e mitrës dhe të vezoreve.

Kur injektohet, L-histadina shkakton një përgjigje autoimune ndaj substancës, e cila nga ana tjetër ka shumë efekte anësore serioze. Këto efekte janë vërejtur në shumë vajza që kanë marrë Gardasilin.

Burimi:/healthylifevision.com/
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

(Visited 202 times, 1 visits today)
Top