Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëna e tij e thirri….!?

Nëna e tij e thirri….!?

Një ditë nëna e tij e thirri:
“O Ebu Hurejre”
Ai tha:
‘’Urdhëro’’
Pastaj Ebu Hurejra e vërejti se zëri i tij ishte pak më i lartë se zëri i nënës së tij.
Dhe ai u përgjigj: ‘’Urdhëro’’
U ul dhe kërkoi falje tek Allahu.
Pastaj shkoi në treg dhe i bleu dy veta që ishin rob dhe i liroi vetëm për kënaqësinë dhe fytyrën e Allahut.
Me këtë u pendua prej këtij mëkati….
Cili është komenti i juaj për këtë tregim që përfundoi shumë shumë bukur?….
Nuk është i mirë vetëm leximi i bukur por edhe komentet e tuaja të mira…..
Përktheu nga arabishtja: U.Abdullah

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top