Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në Xhenet ka hyrë edhe ai që kurrë nuk ka bërë në jetën e tij as edhe një të mirë

Në Xhenet ka hyrë edhe ai që kurrë nuk ka bërë në jetën e tij as edhe një të mirë

“Në Xhenet ka hyrë edhe ai që kurrë nuk ka bërë në jetën e tij as edhe një të mirë, por kur iu afrua vdekja, i tha familjes së tij:
Kur të vdes, më digjni me zjarr, pastaj shpërndajeni pluhurin tim gjysmën në tokë dhe gjysmën në det dhe kur vdiq, vepruan siç i pati thënë atyre.
Pastaj Allahu urdhëroi tokën dhe detin dhe e krijoi përsëri, pastaj i tha:Ç’farë të shtyu që ta bësh këtë veprim?!
Përgjigjet: Frika prej Teje o Allah, dhe Allahu e fali”.

Musned Imam Ahmed.

(Visited 814 times, 1 visits today)