Terça-feira, 31/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Në vend që të përpiqeni për të ndryshuar bashkëshortin/ën tuaj – ndryshoni ju

Në vend që të përpiqeni për të ndryshuar bashkëshortin/ën tuaj – ndryshoni ju

 

gruaja shperblimi

Në vend që të përpiqeni për të ndryshuar bashkëshortin/ën tuaj – ndryshoni ju !

Shumë shpesh, njerëzit martohen me besimin se ata thjesht mund të ndryshojn personin që martuan, do të formojne me atë martesë “përsosur”. Në vend të kësaj, ju duhet të pranoni martuarin tuaj për personin që ai / ajo është. Nëse një sjellje duhet të ndryshohet, atëherë të ofroni mbështetje dhe inkurajim.

Për shembull, nëse burri juaj ankohet për mos pasje rrobash të pastra, në vend se të bezdisesh në atë, merrë kohën tuaj dhe bëjë atë pune mirë herën tjetër.

Për shembull, nëse gruaja juaj ankohet për ju që nuk keni blerë asaj pakon e çajit në kohë, përpiquni për të vënë në kujtesë për të blerë atë para se pako e mëparshëme e çajit të përfundon , në vend se të zemëroheni me gruajën tuaj.

Përshtatën: HaNa,

Tags: