Domingo, 2/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në Stamboll do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare për Islamofobinë!

Në Stamboll do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare për Islamofobinë!

 

Konferenca ndërkombëtare rreth datave 12-13 shtator, me temë “Islamofobia në kontekst të Ligjit Medias” është organizuar nga Organizata e Bashkëpunimit Islamik dhe Drejtoria e Përgjithshme e Shtypit dhe Informacionit.

Stambolli organizon Konferencën Ndërkombëtare për Islamofobinë

Fjalimin e hapjes së kësaj konference do ta bëjnë Zëvendëskryeministri Bylent Arënç, Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Bashkëpunimit Islamik Ekmeletin Ihsanollu dhe Drejtori i Përgjithshëm i Shtypit dhe Informacionit Murat Karakaja.

(Visited 50 times, 1 visits today)