Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Ne shpesh pyesim pse Zoti jep dhe merr

“Ne shpesh pyesim pse Zoti jep dhe merr

“Ne shpesh pyesim pse Zoti jep dhe merr.
Ajo që ne harrojmë është se qeniet njerëzore i kuptojnë gjërat nga e kundërta e tyre. Pa errësirën, ne nuk mund ta kuptojmë dritën. Pa vështirësi, ne nuk do të përjetonim lehtësimin. Pa eksiztimin e privimit dhe humbjes, nuk do ta kuptonim nevojën për falenderim apo virtytin e durimit. Dhe pa ndarje, nuk do të mund ta shijonim ëmbëlsinë e bashkimit. Lavdi i takon Atij që jep, edhe atëherë kur Ai merr.”

Yasmin Mogahed

(Visited 113 times, 1 visits today)