Sábado, 10/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Në shoqërinë tonë…

Në shoqërinë tonë…
shoqeria jone
Në shoqërinë tonë..
Në shoqërinë tonë…Turpërohen nga të qajturit edhe pse i ngrisin zërat e tyre kur qeshin!Në shoqërinë tonë…Nëse ndokush e don dhe respekton bashkëshorten e tij, thonë se ky është nën ndikimin e magjisë!

Në shoqërinë tonë…Nëse fëmiu rrëzohet dhe qanë, i bërtasin duke i thënë: Mos qaj ore, ti je burrë?! Me çfarë të drejte është bërë haram të qajturit e burrit?!

Në shoqërinë tonë…Nëse nuk kanë ambicie për diçka, mundohen t’i pengojnë dhe dështojnë edhe të tjerët!

Në shoqërinë tonë…Kur përmend të mirat e tjetrit – të gjithë heshtin, e kur përmend vetëm një të keqe, marrin pjesë të gjithë!

O Allah, udhëzoje shoqërinë tonë! Amin

Përktheu: Valdet Kamberi