Segunda-feira, 5/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Cka të përdori në raste nervozizmi?

Cka të përdori në raste nervozizmi?

 Në raste nervozizmi bëje këtë:

Hedhja e disa pikave të vajit te fares se zeze në një filxh
an me kafe qetëson sistemin nervor dhe ndihmon gjithashtu të sëmurët me kollë të keqe [kollë të thatë].

 

 

 

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

nigella sativa fara e bereqetit habet sevda fara e zeze kokerra e zeze mjekesia alternative holistike ayrveda