Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në qoftë se ju masazh këto pika që ju do të ndjeni kënaqësi nga dhimbja dhe stresi

Në qoftë se ju masazh këto pika që ju do të ndjeni kënaqësi nga dhimbja dhe stresi

kembet

Çdo pjesë e trupit tuaj në një pikë ndijor në pjesën e poshtme të këmbës, në qoftë se ju masazh këto pika që ju do të ndjeni kënaqësi nga dhimbja dhe stresi si ju mund të shihni në foto
Kjo tregon vendndodhjen e çdo anëtari të trupit këmbë ..

Çdo organ në trupin e të jetë fundi i lidhjes pikën e saj në pjesën e poshtme të këmbës

Perëndia e krijoi njeriun dhe Ai e di atë, na ka bërë të ecin në këmbë dhe si rezultat, ne kemi vënë presion në ato pika që e bën organet e trupit në veprimtarinë e një të përhershëm .Ka këshilluar shumë nga mjekët ecin zbathur mbi rërë, pasi kjo shkakton presion të ecin në fund rërë e këmbë plotësisht , i cili i bën të gjitha organet e trupit të punës siç duhet.

(Visited 188 times, 1 visits today)
Top