Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR ZALL

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR ZALL

zall

Bëhu si deti që të mos arrin askush deri tek fshehtësitë e tua.

Dhe bëhu si qielli që të mos ndalen fare shpresat e tua.

Bëhu si pema që të mos ndërpriten rrënjët e tua.

Dhe bëhu si guri që të mos thyhen parimet e tua.

Dhe le të jenë hapat e tua në mirësi si “ai që ecën nëpër zall”, nuk i dëgjohet zëri, mirëpo gjurmët e tij janë të qarta!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 232 times, 1 visits today)