Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në kohën kur disa mbretër të Europës nuk dinin shkrim-lexim, bujku andaluzian dinte të shkruante dhe të lexonte

Në kohën kur disa mbretër të Europës nuk dinin shkrim-lexim, bujku andaluzian dinte të shkruante dhe të lexonte

Në Kortoba, në periudhën e Abdurrahman en Nasir, kanë qenë të ndërtuara 3000 xhami, 70 biblioteka dhe 27 shkolla, në të cilat fukarenjtë mësonin falas.
Në kohën kur disa mbretër të Europës nuk dinin shkrim-lexim, bujku andaluzian dinte të shkruante dhe të lexonte.”

(Visited 71 times, 1 visits today)
Top