Sábado, 6/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në kohë të vështira nuk do të gjesh përkrahës sikurse vëllai

Në kohë të vështira nuk do të gjesh përkrahës sikurse vëllai

Jusufi, alejhi selam tha: “Unë në fakt jam vëllai yt dhe mos u hidhëro për atë që më bënë vëllezërit tanë!” (Jusuf: 69)

Musa, alejhi selam tha: “Më jep një ndihmës nga familja ime.” (Ta Ha: 29)

Në kohë të vështira nuk do të gjesh përkrahës sikurse vëllai.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top