Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ne kete veprim, ka fshehtësi në ruajtjen e shendetit

Ne kete veprim, ka fshehtësi në ruajtjen e shendetit

I derguari i Allahut salallahu alejhi ue selem kur perdorte mjaltin, fillimisht e perziente ate me uje ne gote qelqi!
Ne kete veprim, ka fshehtësi në ruajtjen e shendetit, gje te cilen nuk mund ta kuptoj askush perveq atij qe eshte shume i vetdijeshem dhe ka dije mbi kete gje!
Zadul-Mead 4/35

(Visited 318 times, 1 visits today)