Sábado, 6/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ne kete muaj, eshte nje nate me e vlefshme se 1000 muaj

Ne kete muaj, eshte nje nate me e vlefshme se 1000 muaj

I Derguari I Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thene: Po u vjen muaji i ramazanit, ky muaj i begate te cilin Allahu na e obligoi që ta agjerojme. Ne kete muaj, hapen dyert e xhenetit dhe mbyllen dyert e xhehenemit dhe prangosen shejtanet kryeneç. Ne kete muaj, eshte nje nate me e vlefshme se 1000 muaj, ai qe privohet nga miresia e saj, eshte privuar (nga cdo e mire). [E percjell Ahmedi dhe Nesaiu per me teper shih Sahih el Xhami me nr 55.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Top