Quarta-feira’, 19/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ne jemi një popull (umet) që nuk hamë derisa të uritemiNe jemi një popull (umet) që nuk hamë derisa të uritemi

Hoxhë Mustafa Tërniqi

Në gjeneratat e para islame thuhej: Ne jemi një popull (umet) që nuk hamë derisa të uritemi dhe kur hamë nuk ngopemi. Ndërsa sot gjendja e umetit thotë: Ne hamë shpesh pa qenë të uritur dhe kur hamë jemi të babzitur.

Zot i Madhërishëm! Na largo nga babëzia, grykësia dhe lakmia e tepërt. Na bëj të kënaqemi me caktimin tënd dhe na beko në atë që na ke dhënë!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top